flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ГОСПОДАРСЬКОМУ СУДІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЄ ЧАТ-БОТ

05 червня 2020, 12:12

 У мессенджері Telegram працює Чат-бот Господарського суду Харківської області за посиланням: t.me/GospSud_kh_bot

 З метою покращення налагодження зворотнього зв’язку та зручності відвідувачів суду у грудні 2019 року було створено Telegram-bot. Це автоматизована система для спілкування з відвідувачами платформи. Він стане віртуальним помічником, а також допоможе в опануванні комунікації з судом. Чат-бот зможе заощадити Ваш час та стане у пригоді, якщо Ви знаходитесь поза межами країни, не маєте змоги зателефонувати до установи або не можете додзвонитися.

 Щоб приєднатись до чат-боту, потрібно встановити на смартфоні мессенджер Telegram, ввести в рядку пошуку «Господарський суд Харківської області» або перейти за посиланням – t.me/GospSud_kh_bot .

 За допомогою сервісу можна дізнатись, де розташований суд, реквізити для сплати судового збору, робочі номери телефонів керівництва суду та секретаря або помічника судді.

 Також для більш ефективної комунікації із учасниками судового процесу, працює функція Інформаційна підтримка, завдяки якій, громадянин може через чат-бот звернутись до суду для вирішення питання, відправивши повідомлення у телеграмі. Для цього потрібно зайти у розділ «Інформаційна підтримка», Вас перенаправить у чат, де відповідальний працівник відповість на Ваше запитання стосовно руху справ або на будь-яке інше, що стосується роботи суду.

 Ласкаво просимо до чат-боту Господарського суду Харківської області!