flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь суддів господарського суду Харківської області у вебінарі

02 липня 2020, 16:11

 30 червня та 2 липня 2020 року відбувся вебінар Світового банку «Неплатоспроможність під час глобальної пандемії», в якому взяли участь судді Господарського суду Харківської області Дзюба Олег Анатолійович, Кононова Ольга Валеріївна, Лавренюк Тетяна Анатоліївна, Макаренко Оксана Вікторівна та Пономаренко Тетяна Олександрівна.

 У заході взяли участь представники Світового банку Дариус Тамаускас (експерт Світового банку у Києві), Серхіо Муро (експерт Світового банку у Вашингтоні), старший спеціаліст фінансового сектору Світового банку Андрес Мартінес та провідні експерти з Німеччини та Нідерландів.

 Предметом обговорення стало питання впливу пандемії  COVID-19 на стан світової економіки та запобігання передчасному банкрутству життєздатних фірм. Експерти звернули увагу слухачів на те, що кількість банкрутств, імовірно, безпрецедентно зросте на 20% і суди в усьому світі мають готуватись до значного приросту кількості заяв про відкриття проваджень у справах про банкрутство вже в найближчому майбутньому.

Інформацію використано з сайту національної школи суддів України http://nsj.gov.ua/ua/news/neplatospromojnist-pid-chas-globalnoi-pandemii/