flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В господарському суді Харківської області проведено круглий стіл

21 березня 2014, 16:38
21 березня 2014 року в господарському суді Харківської області проведено «круглий стіл» з питань заповнення декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та іншими особами.
В «круглому столі» взяли участь Козіна В.В., Міхно Т.А. - укладачі Методичних рекомендацій щодо заповнення декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та іншими особами (опубліковані в журналі «Держслужбовець» ТОВ «Видавничого будинку фактор» за лютий 2014, №2), судді господарського суду Харківської області та працівники апарату суду.
Під час круглого столу обговорено проблемні та неврегульовані законодавством питання заповнення декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, а також особливості застосування пов’язаних з цим положень Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».